Wandelen Kudelstaart

Wandelen Kudelstaart

Inleiding

Wil jij (meer) bewegen in de buitenlucht? Doe dan mee aan een van onze wandelgroep. Sportief wandelen is iets anders dan ‘gewoon’ een stukje wandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer per uur, waarbij altijd adem overblijft om een gesprekje te voeren.

Trainen met elkaar is gezellig en het is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een doel. De les wordt afgesloten met een gezellig kopje koffie of thee.

Wandelen is gezond
Bewegen is de manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt dat wandelen een gunstig effect heeft op onze weerstand, onze stemming en ons brein. “Beweeg!” roept de bekende professor Erik Scherder van de daken: “Het is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je cognitie!”

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. Samen in de buitenlucht een tochtje maken, draagt bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van jezelf en anderen. Wekelijks iets doen met een vertrouwd en bekend groepje geeft veel mensen energie. Het is prettig om gemist te worden als je er een keer niet bij bent.

 

Aanbod

In Kudelstaart wandelt Team Sportservice Aalsmeer elke maandag. De les is van 09.00 – 10.00 uur en start en eindigt bij Fysio & Fitness Kudelstaart, Kudelstaartseweg 243 in Kudelstaart.

De eigen bijdrage aan deze wandelgroep is € 2 per les, dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Iedereen is welkom om mee te lopen. Schrijf je in via deze site en kom gezellig meedoen.

Wandelen elke maandag van 9.00 - 10.00

Datum Tijd

Contact

Team Sportservice Aalsmeer
Dennis van Beek
E-mail: dvanbeek@teamsportservice.nl
Telefoon: 0297-763706

Inschrijven