JeugdSportPas

Inleiding

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hieronder het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen.

Je kunt met de pas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je een aantal basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht. Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 7,50, tenzij anders aangegeven.

Aanbod

Het sportaanbod is verdeeld over 4 blokken. Deze blokken vallen tussen de schoolvakanties. De inschrijving voor een sport sluit 1 week voor aanvangsdatum. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk.

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe schooljaar. Er komen steeds meer sporten bij, dus neem regelmatig een kijkje!

Dans

Handbal

Judo

Kleutergym

Ritmisch Gymnastiek

Tennis

Twirlen

Voetbal

Waterskien

Yoga

Zeilen

Zwemmen