JouwSportPas

Inleiding

JouwSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hieronder het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen.

Je kunt met JouwSportPas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je een aantal basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. JouwSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht. 

Deelnemen

Om deel te nemen aan JouwSportPas hoef je geen pasje aan te vragen of in te loggen. 

Wij hebben sport- en beweegaanbod voor alle leeftijden. Klik op de afbeeldingen die hoort bij de leeftijdscategorie en activiteit waarin u interesse heeft.

U kunt zich inschrijven door het invullen van het online inschrijfformulier wat u bij elke activiteit vindt. Klik op de doelgroep en/of activiteit van uw keuze. U krijgt dan aanvullende informatie over de activiteit en onderaan staat ook het inschrijfformulier.

Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk.

 

 

JouwSportPas 2 tot 4 jaar

JouwSportPas 2 tot 4 jaar

JouwSportPas 4 tot 6 jaar

JouwSportPas 4 tot 6 jaar

JouwSportPas 6 tot 12 jaar

JouwSportPas 6 tot 12 jaar

JouwSportPas 12 tot 18 jaar

JouwSportPas 12 tot 18 jaar

JouwSportPas Volwassenen

JouwSportPas Volwassenen